رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: کمبود دارو در کشور باعث شده تا زنبورداران به استفاده از داروهای قاچاق و مخرب که از مرزهای جنوب و جنوب غربی وارد کشور میشود، روی آورند.
حیدری با بیان اینکه این داروها از کشورهایی مانند عمان، اردن و چین وارد ایران میشوند، تصریح کرد: تمامی این داروها تقلبی هستند و نه تنها تأثیری در کنترل بیماری ندارند بلکه زنبوردارها را متحمل مشکلات زیادی میکنند.
وی ادامه داد: سازمان دامپزشکی هیچ دارویی برای مقابله با بیماری زنبور تولید نمیکند یا اگر هم تولید میکند تاکنون هیچ دارویی که تولید این سازمان باشد به دست تولیدکنندگان نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه وجود بیماری یکی از مهمترین عوامل کاهش تولید عسل در سال جاری است، اضافه کرد: دو، سه سالی است که زنبورداران به استفاده از داروی قاچاق روی آوردهاند که این به دلیل کمبود دارو یا گرانی بیش از حد آن است.
در همین زمینه محمد حبیبی، مدیر کل دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: بنده از قیمت داروهای زنبور عسل اطلاع ندارم ولی نبود یا کمبود دارو در کشور را تکذیب میکنم.
وی افزود: ما سه نوع داروی با کیفیت را “یک نوع گیاهی، یک نوع شیمیایی و یک اسید” برای بیماریهای زنبور در داخل کشور تولید کردهایم.
حبیبی تاکید کرد: علاوه بر این واردات این گونه داروها از کشورهای اروپایی نیز انجام میگیرد و بنابراین ما کمبودی در این زمینه نداریم.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید