مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > عمومی > جنگ زنبورهای دو قاره!

جنگ زنبورهای دو قاره!

دانشمندان به تازگی پی‌برده‌اند که زنبورهای عسل وحشی قاره‌ها با هم به جنگ بر سر منابع غذایی می‌پردازند.

دانشمندان به تازگی دریافته اند که در حدود ۴۰ درصد از زنبورهایی که از کندو خارج شده‌اند دیگر به کندو بر نمی‌گردند و به دلایل مختلف مانند آفت‌کش‌های شیمیایی، تغییرات آب و هوایی و یا سایر حیوانات کشته می‌شوند.

گفتنی است، در جدیدترین پژوهش دانشمندان پی برده‌اند که حتی گرده‌افشانی زنبورها نیز کم شده است و جمعیت کل زنبورهای عسل وحشی به ویژه در آمریکا در طول ۵۰ سال گذشته ۹۰ درصد کاهش یافته است.

بررسی ها نشان می‌دهند انواع گیاهان بویژه بادام برای تکثیر و گرده‌افشانی به زنبورها نیاز ویژه دارند و کمبود زنبور ممکن است باعث شود تا نسل ۲۰۵۰ گیاه در قرن‌های آینده منقرض شود.

در جدیدترین بررسی‌ها دانشمندان پی برده‌اند که زنبورهای اروپایی که یک گونه مهاجر هستند با زنبورهای آمریکایی بر سر منابع محدود غذایی وارد جنگ شده‌اند و همدیگر را نابود می‌کنند، دانشمندان در این باره هشدار می‌دهند.