مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > عمومی > درخواست زنبورداران از سازمان هدفمندی یارانه‌ها

درخواست زنبورداران از سازمان هدفمندی یارانه‌ها

ئیسی سرحدی با حمایت از مصوبه سال ۸۹ دولت که مقرر کرد اقشار فاقد پوشش بیمه، بیمه شوند، با اعلام اینکه این موضوع درمورد زنبورداران محقق نشده، گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها با وارد کردن یک ماده ۲۰ به آن عملاً باعث شده که زنبورداران از مزایای این مصوبه بهره‌مند نشوند.

وی با اشاره به اینکه زنبورداران خواستار لغو ماده ۲۰ بیمه تأمین اجتماعی هستند، درباره دیگر مشکلات بخش زنبورداری کشور، تصریح کرد: در تمام دنیا برخلاف ایران بیشتر درآمد زنبورداران بابت گردافشانی است نه از منبع فروش عسل، که البته کمک دولت و فرهنگ‌سازی در این‌باره می‌تواند این مشکل را حل کند.

مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان زنبور عسل افزود: در ایران بر خلاف دیگر کشورها، شورای روستایی و باغداران و مرتع‌داران از زنبورداران پول طلب می‌کنند لذا باید این آگاهی به کشاورزان داده شود که زنبور عسل یکی از آیتم‌های ابزاری در بهره‌وری است.

رئیسی سرحدی ادامه داد: در تمام دنیا به زنبورداری یارانه تعلق می‌گیرد اما در کشور ما از فعالان این صنعت یارانه گرفته می‌شود.

وی درباره دیگر مشکلات زنبورداری کشور، گفت: زنبورداری کشور همانند دیگر تشکل‌ها، در بحث تأمین نهاده‌ها، گرانی حمل و نقل و محصول تقلبی مشکل دارد.

مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان زنبور عسل در پایان با انتقاد از اینکه اتحادیه زنبورداری کشور هیچ نقشی در نظارت ندارد، خاطرنشان کرد: بارها اتحادیه زنبورداری خواستار عهده‌دار شدن نظارت بر فروش عسل شده تا از سودجویی افرادی که عسل را به قیمت نجومی به‌فروش می‌رسانند، جلوگیری کند که تا به امروز محقق نشده است.