مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور یادآور شد: مهمترین مشکل و چالش صنعت زنبورداری موضوع بازار است، بهطوری که در صورت عدم توجه به این موضوع باعث خداحافظی با تولید عسل و سایر فرآوردههای طبیعی این صنعت میشود.
بانکیپور در توضیح این موضوع تأکید کرد: افزایش هزینه تولید و عدم ساماندهی بازار و همچنین فقدان مکانیزم مشخص برای تشخیص عسل مرغوب از غیر مرغوب باعث سوق پیدا کردن فعالین این عرصه به سمت تولید عسل تغذیهای (با شکر) است که این موضوع سلامت مصرفکننده و زیان تولید ملی را در پی خواهد داشت.
وی اظهار داشت: عدم توجه به موضوع بازار در کوتاهمدت باعث از دست رفتن مزیت نسبی و رقابتی صنعت زنبورداری در تولید محصولات و فرآوردههای زنبورعسل میشود.
بانکیپور همچنین گفت: بهدست آوردن سهمی از بازار ۱۰ هزار میلیارد ریالی توزیع و فروش عسل به نفع تولیدکنندگان و ارتقاء سطح رفاه و معیشت زنبورداران از مهمترین اهداف صندوق در حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور است.
وی شرط لازم برای دستیابی به اهداف برنامههای ملی که صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور آن را دنبال میکند، افزود: هماهنگی و همکاری با اتحادیههای ملی، استانی و شهرستانی زنبورداری در سراسر کشور و تلاش برای توانمندسازی تشکلهای زنبورداری مهمترین شرط لازم برای توسعه صنعت زنبورداری کشور است.
این مقام مسئول در صنعت عسل کشور در پایان یکی دیگر از رویکردهای صندوق در پرداخت اعتبارات خرد به تشکلها را پرداخت از محل منابع داخلی و یا تسهیلات بانکی با استقرار نظام اعتبار سنجی به جای نظام وثیقه اعلام کرد و آن را تجربهای موفقیتآمیز در سایر نقاط دنیا دانست به شکلی که اعضا با بر اساس اعتبار خود با پرداخت چک یا ثفته تسهیلات دریافت میکنند.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید