مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران با اشاره به کمبود دارو در کشور، گفت: به همین دلیل زنبورداران مجبور به استفاده از داروهایی هستند که این چندان شناخته شده و معتبر نیستند و قاچاقچیان نیز از این فضا سوء استفاده میکنند.
رییسی سرحدی با بیان اینکه در گذشته اتحادیه سراسری زنبورداران با سازمان دامپزشکی جلساتی برگزار میکرده است، افزود: در جریان نقل و انتقالات دولت جدید برگزاری این جلسات به حالت تعلیق درآمده و در این مدت علی رغم درخواست اتحادیه نه سازمان دامپزشکی و نه صندوق بیمه محصولات کشاورزی جلسهای با ما نداشتهاند.
وی ادامه داد: مشکلات مالی، نبود حمایت و همچنین بیماری زنبورها، تولیدکنندگان عسل را مجبور به استفاده از داروهای وارداتی ارزان قیمت ساخته است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه اتحادیه زنبورداران بارها از سازمان دامپزشکی درخواست کرده وضعیت داروهای زنبور عسل را مشخص کند، گفت: متأسفانه سالهاست داروهایی که در کشورهای مقصد خود مورد استفاده قرار نمیگیرند در ایران به مصرف میرسند.
رییسی تصریح کرد: مشکل ما این است که مسئولین مربوطه در این رابطه خیلی شفاف اظهار نظر نکرده و زنبورداران را راهنمایی نمیکنند.
وی افزود: به همین دلیل زنبورداری که روش خاصی را برای مبارزه با بیماریها نمیداند، وقتی زنبورش را در حال نابودی میبیند به استفاده از داروهای ارزان قیمت و قاچاق روی میآورد.
وی درباره اظهارات مدیرکل دارو و درمان سازمان دامپزشکی مبنی بر تولید و واردات داروی زنبور عسل گفت: پس این داروها کجاست؟!
مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران افزود: قیمت داروهای موجود در بازار نیز بسیار بالاست، به عنوان مثال قیمت هر بسته داروی ۵ هزارتومانی ظرف مدت کوتاهی به ۳۰ هزار تومان افزایش یافته است.
رییسی خاطرنشان ساخت: زیر بخش بودن صنعت زنبورعسل سبب شده تا این صنعت همیشه نادیده گرفته شود.
وی با اشاره به مقام چهارم ایران در دارا بودن بیشترین تعداد کلنی زنبور عسل در جهان، افزود: پیش از این در تولید عسل نیز مقام یازدهم جهان را داشتیم که امسال با توجه به شرایط پیش آمده به ردههای هجدهم یا نوزدهم تنزل میکنیم.
به گفته رییسی داروهای قاچاق از کشورهای عراق، لبنان، اردن، عمان و چین وارد ایران میشوند.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید