مدیرعامل اتحادیه زنبورداران کشور گفت: یکی از مهم ترین مسائل در زنبورداری بهرهمندی از بیمه تامین اجتماعی است.
بعد از هدفمندی یارانه قرار بود که ۴۵ هزار زنبوردار از محل درآمد حاصل از هدفمندی یارانه در کل کشور بیمه شوند. این خبر موجب خوشحالی زنبورداران شد که دیگر مشکل نبود بیمه تامین اجتماعی و عدم امنیت شغلی حل شده است.
ولی بخشنامه فنی درآمد ماده ۲۰ تامین اجتماعی باعث شد ۹۰ درصد از زنبورداران از بیمه حمایتی دولت برخوردار نشوند و طبق این بخشنامه هر زنبوردار که قبل از سال ۸۸ به هر نحوی بیمه بوده است دیگر نمیتواند از مزایای بیمه استفاده کند و این امر به نا امیدی زنبورداران منجر شد و اتحادیه زنبورداران و وزارتخانه و جهاد کشاورزی در حال مذاکره با سازمان تامین اجتماعی برای حل این مشکل هستند.
غرامت خسارات طبیعی چگونه پرداخت میشود؟
بیمه خسارت تلف شدن زنبور به دلایل مختلف از جمله خشکسالی و گرما، بیماری و.. را تقبل می کند ولی زمان پرداخت آن بسیار طولانی است.
برخی از زنبورداران بیان کردهاند که سه ماه پیش غرامت به آنها تعلق گرفته ولی صندوق بیمه هنوز پرداخت نکرده است.
عفت رئیسی تصریح کرد: برخی از کارها را باید به تشکلها واگذار کرد ولی متاسفانه خیلی از افراد به توانمندسازی تشکل باور ندارند و امور کمی به تشکل ها واگذار می شود. امروزه تشکل ها خیلی از کارها را مدیریت میکنند بنابراین دولت باید بعضی از کارها را به این تشکلها واگذار کند.
با کمک سازمان ملی استاندارد، نظارت مواد غذایی و معاونت امور دام بخش زنبور عسل و اتحادیه زنبورداران استاندارد عسل تدوین و بازنگری شد. استانداردهای اجباری تعریف شد که همه مقید هستند عسلهای دارای فاکتورهای استاندارد ۹۲ را تولید کنند که تحقق این امر در نظامند شدن تاثیر بسیار زیادی دارد.
تشکیل صندوق حمایت از زنبور عسل به همت زنبورداران و معاونت امور دام و شرکت مادر تخصصی بخش کشاورزی صورت گرفت.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید