مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > استان‌ها > آغاز کوچ زنبورداران خوزستانی

آغاز کوچ زنبورداران خوزستانی

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های کشاورزی زنبوردار خوزستان گفت: زنبورداران خوزستانی پس از عسل‌گیری بهاره کوچ خود را به سمت مناطق شمالی استان و در نهایت به مقصد شهرکرد آغاز کرده‌اند.

کریمی عنوان‌کرد: علاوه بر زنبورداران استان سالانه تعداد زیادی زنبوردار از استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، لرستان و کردستان وارد خوزستان شده و عسل تولید می‌کنند. این زنبورداران مهاجر نیز هم‌اکنون به سمت مناطق خود مهاجرت کرده‌اند.

وی افزود: زنبورداران مهاجر عمدتا در شهرستان‌های اهواز، گتوند، دزفول، شوشتر، حمیدیه و ملاثانی مستقر می‌شوند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های کشاورزی و زنبورداری خوزستان بیان‌کرد: زنبورداران عسل بهاره را از درخت اکالیپتوس، کهور و کهورک تولید می‌کنند. این نوع عسل از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار است.

کریمی با اشاره به تاثیر بارندگی در فرایند تولید عسل خاطرنشان‌کرد: بارندگی موجب کاهش فعالیت زنبور می‌شود زیرا باران شهد گل را می‌شوید و زنبور مجبور به تغذیه از ذخیره خود می‌شود، در نتیجه استفاده از ذخیره موجب کاهش تولید عسل خواهد شد.