مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > استان‌ها > آلودگی هوا و کاهش ۵۰% تولید عسل در کردستان

آلودگی هوا و کاهش ۵۰% تولید عسل در کردستان

کارشناس جهاد کشاورزی گفت: گرد و غبار و آلودگی‌های اخیر هوای استان تولید عسل را در شهرستان کامیاران تا ۵۰ درصد کاهش داده است.

درعیشی اظهارداشت: در آمارگیری سال گذشته ۱۶۷ زنبوردار با ۱۰ هزار و ۳۴۲ کندوی زنده در این شهرستان ثبت شده که موفق به تولید ۱۵۰تن عسل طبیعی شده‌اند.

وی افزود: همچنین در این راستا حدود ۱۰۰ نفر هم به صورت آزاد مشغول به این کار و تولید عسل هستند.

وی پیش بینی کرد: امسال هم با وجود آلودگی‌های هوا و مشکلاتی از جمله تامین اقلام دارویی و وسایل مرغوب با توجه به بازار بی ثبات حال حاضر کشور و گرانی قیمت مواد اولیه چون موم و شکر با کاهش و تلفات ۴۰ تا ۵۰ درصدی زنبورها حدود ۱۵۰ تن دیگر عسل طبیعی درشهرستان کامیاران به تولید برسد.

این کارشناس با اشاره به اینکه شهرستان کامیاران دارای پتانسیل‌های خوبی در بحث زنبورداری است اظهارداشت: چندین منطقه با آب و هوای مساعد از جمله وندرنی، نشور، موچش و منطقه کوله ساره قرار است به عنوان قطب زنبورداری واقع شود و در این زمینه شناسایی اولیه انجام شده اما به دلیل کبود اعتبارات و بودجه هنوز در دسترس نیست.