مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > استان‌ها > ادامه خشکسالی در ایلام و کاهش عسل

ادامه خشکسالی در ایلام و کاهش عسل

به دنبال گسترش پدیده گرد و غبار و ادامه روند خشکسالی در سال‌های اخیر حرفه زنبورداری در ایلام با چالش‌های فراوان مواجه شده به گونه‌ای که بسیاری از زنبورداران زیادی عطای کار را به لقایش بخشیده‌اند و از طرفی نیز میزان تولید عسل استان کاهش شدیدی داشته است.

محمدخان بگی زنبوردار ایلامی در این زمینه گفت: اوایل دهه گذشته این حرفه برای علاقمندان در استان بسیار پربار بود اما طی سال‌های گذشته همه چیز تغییر کرده و گویا ابر و باد و ماه و خورشید و فلک و لطف برخی مدیران استانی سبب از رونق افتادن کار و ضرر دهی زنبورداران شده است.

تیموری نیا زنبور دار دیگر ایلامی که کندوهایش را در مزرعه زیبای خود در ارتفاعات قلارنگ نگهداری می‌کند نیز در این زمینه گفت: نرخ نهاده‌ها و دارو و مواد خوراکی به شدت افزایش یافته و مشکلات به خاطر تغییرات جوی و بارش کم باران زیاد شده است.

وی افزود: افزایش هزینه‌های حمل‌و‌نقل جابجایی و نداشتن برنامه عملی از سوی دولت برای خرید تضمینی عسل طبیعی باعث شده فعلیت در این حرفه در استان به ریسک بزرگی تبدیل شود.