رئیس جهاد کشاورزی دشتستان (بزرگترین شهرستان استان بوشهر) گفت:۶۰ هزار کندوی مدرن زنبورداران مهاجر و ۱۳ هزار کندوی مدرن زنبورداران بومی در دشتستان مستقر هستند.
قیصری در بازدید از کندوهای عسل در دشتستان اظهار داشت: دشتستان از قطبهای بزرگ کشاورزی در سطح استان و کشور است و بیش از ۷۰ درصد تولیدات کشاورزی استان بوشهر به این شهرستان اختصاص دارد.
وی افزود: در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی شاهد بهبود وضعیت کشاورزی و افزایش سطح کیفی تولیدات هستیم.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان خاطر نشان کرد: دشتستان از نظر تولید عسل نیز در استان جایگاه خاصی دارد و بخش زیادی از تولیدات عسل به این شهرستان اختصاص دارد.
قیصری تصریح کرد: بر اساس آمار موجود، زنبورداران بومی و مهاجر سالانه ۱۱۰ تن عسل در شهرستان دشتستان تولید میکنند.
وی اضافه کرد: دشتستان به لحاظ داشتن شرایط آب و هوایی و پوشش گیاهی مناسب یکی از مناطق مهم استان و کشور در زمینه زنبورداری و تولید ملکه بهحساب میآید.
رئیس جهاد کشاورزی دشتستان از استقرار ۷۳ هزار کندوی مهاجر و بومی در دشتستان خبر داد و اذعان داشت: در حال حاضر ۶۰ هزار کندوی مدرن زنبورداران مهاجر و ۱۳ هزار کندوی مدرن زنبورداران بومی بهعلاوه ۸ ایستگاه تولید ملکه بخش خصوصی و دولتی در این شهرستان مستقر شده و به تولید عسل و ملکه میپردازند.
قیصری افزود: بیشترین زنبورداران و ایستگاههای تولید ملکه دشتستان در مناطق ارم، بوشکان و حومه برازجان مستقر هستند.
وی بیان کرد: هماکنون کار آمارگیری از زنبورستانها در این شهرستان به پایان رسیده و اطلاعات آن در حال جمعبندی است.
قیصری خاطر نشان کرد: از همه توان و پتانسیل موجود در شهرستان برای رشد و ارتقای سطح کیفی کشاورزان استفاده میکنیم و هیچ فرصتی را هدر نخواهیم داد.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید