مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > استان‌ها > افزایش هدفمند تولید عسل در زنجان

افزایش هدفمند تولید عسل در زنجان

تولید عسل در استان زنجان افزایش چشمگیری داشته است. همه ساله در ابتدای نیمه دوم سال و یا به عبارتی در اوایل هرسال زراعی،سرشماری زنبورستانهای استان انجام می‌پذیرد.

در سال ۱۳۹۱نیز به همت فعالان معاونت بهبود تولیدات دامی استان، کارسرشماری از تولیدکنندگان عسل استان انجام پذیرفت و طبق نتایج بدست آمده مشخص گردید تعداد ۲۰۲۹نفر به حرفه زنبورداری مشغول بوده و سالانه ۹۰۰تن عسل در استان زنجان تولید می‌شود.

این مقدار عسل در ۸۲۳۴۸ کلنی زنبور عسل که تعداد ۸۰۱۵۱کلنی آن مدرن و۲۱۹۷ کلنی آن بومی می‌باشد تولید می‌شود.

گفتنی است که از نظر کمیت و تولید مطلق، شهرستان خرمدره با ۳۰تن عسل کمترین و شهرستان زنجان با ۲۶۵تن عسل بیشترین تولید را در سطح استان داشته است. میزان عسل تولیدی استان در مقایسه با پارسال رشدی برابربا ۴۷/۹ درصد نشان می‌دهد.