اصغر رضایی گفت: برای افزایش کیفی زنبورستانها میتوان با اجرا کردن برخی طرحها از آن جمله استفاده از سیستمهای نوین در زنبورداری، استفاده از ملکههای اصلاح شده و پُر تولید، توجه به مدیریت آفات و بیماریهای زنبورعسل و تغذیه تحریکی زنبورعسل اقدام کرد.
معاون مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی ادامه داد: پیشگیری از بروز بیماری در زنبورستان، کاهش مصرف داروهای وارداتی و خروج ارز و در نهایت افزایش تولید و حاصل شدن عسل ارگانیک را در پی دارد.
وی افزود: افزایش تولید با افزایش اطلاعات و اثرات مصرف از این تولیدات جانبی در میان مصرفکنندگان دور از انتظار نیست.
به گفته رضایی، افزایش تولید عسل با رعایت همه مسایل مدیریتی در زنبورستان امکانپذیر است.
وی با بازگو کردن راههای افزایش تولید عسل گفت: انتخاب صحیح زمان و محل مناسب برای ییلاق گذرانی در فصل جریان شهد راهکاری تاثیرگذار برای افزایش تولید عسل قلمداد میشود.
معاون مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی افزود: با رعایت همه شرایط و نحوه نگهداری و پرورش زنبورعسل، شاهد بروز بیماری در زنبورستان نخواهیم بود.
رضایی با اشاره به مزایای عدم استفاده از داروهای وارداتی در زنبورستان اظهار کرد: کارشناسان سازمان نگاهی جامع به تولیدات جانبی زنبور عسل نظیر گرده، ژل رویال، زهر و بره موم را برای مصارف انسانی به علت داشتن تاثیرات دارویی بیشمار از جمله برنامههای مهم در سال “حماسه اقتصادی” گنجاندهاند.
وی توان علمی را سلاحی پنهان دانست و گفت: افزایش توان علمی میتواند بهعنوان سلاحی پنهان یاری رسان زنبورداران در «حماسهی اقتصادی» باشد.
فعالیت بیشتر در حوزه تبلیغات عسل و چگونگی تولید عسل سالم در ایجاد جایگاهی مناسب در سبد غذایی مردم و رغبت تولیدکنندگان برای تولید بیشتر موثر است.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید