مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > استان‌ها > افزایش ۲۰ درصدی تولید عسل در گلستان

افزایش ۲۰ درصدی تولید عسل در گلستان

زنبورداران گلستانی امسال بیش از ۸۲۰ هزار کیلوگرم عسل از کندوهای خود استحصال کردند.

مدیر بخش زنبور جهاد کشاورزی گلستان امروز با بیان اینکه این میزان عسل ۲۲ و نیم درصد از تولید پارسال بیشتر است گفت وضع مناسب هوا امسال گل‌ها و درختان را به موقع به گل نشاند و این موضوع سبب افزایش برداشت عسل از زنبورستانهای گلستان شد.

تازیکه افزود : این میزان عسل را یک هزار و ۹۰۰ زنبوردار از ۹۱ هزار و ۳۶۰ کندو در گلستان به دست آورده اند.

وی گفت‌: امسال زنبورداران گلستانی به طور متوسط از هر کندو حدود ۹ کیلوگرم عسل برداشت کرده اند و پارسال به علت خشکسالی و بروز آفت در درختان و گل‌ها برخی زنبورستانها به خصوص در شهرهای کوهپایه‌ای مانند علی آباد کتول فقط یک کیلوگرم از هر کندو عسل برداشت کردند.

زنبورداران گلستانی از اوایل آبان برداشت عسل از کندوهای خود را آغاز کرده بودند.

مدیر بخش زنبور جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه ملکه‌های نسل جدید زنبور عسل از سال آینده در اختیار زنبورداران قرار می‌گیرد گفت افزایش تولید عسل‌، مقاومت در برابر بیماری‌ها‌، رفتار آرام از ویژگی های ملکه‌های جدید است. گلستان با این میزان تولید یازدهمین تولید کننده عسل کشور است.