معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان گفت: سالیانه حدود دو هزار تن عسل در خوانسار بستهبندی میشود که گردش مالی سالانه این واحدها را به ۳۰ میلیارد تومان میرساند.
جعفری افزود: پنج درصد عسل تولید کشور در خوانسار بستهبندی و از این منطقه سالیانه ۱۰۰ تن عسل به کشورهای عربی صادر میشود.
وی بابیان اینکه پرورش زنبور عسل در خوانسار بدلیل وجود مراتع و پوشش گیاهی مناسب مانند گلستان کوه سابقهای ۱۰۰ ساله دارد افزود: حجم عسل تولیدی این منطقه برای ایجاد خوشه صنعتی قابل توجه نیست و این صنعت بستهبندی عسل است که در خوانسار بسیار توسعه یافته است.
وی تاکید کرد: هماکنون از مناطق مختلف استان مانند نجف آباد، شهرضا، شهرستان اصفهان و سمیرم و استانهای آذربایجان و اردبیل عسل برای بستهبندی به خوانسار روانه میشود.
جعفری اضافه کرد: از میزان عسلی که در خوانسار بستهبندی میشود فقط ۱۰ درصد آن تولید این منطقه است و ۹۰ درصد آن از سایر مناطق کشور میباشد.
وی گفت: تعداد ۱۵۰ کارگاه بستهبندی مجهز به پاستوریزاسیون و بستهبندی ماشینی در خوانسار فعال است و هماکنون ۷۰۰ نفر در این کارگاهها شاغل هستند.
وی ادامه داد: همچنین چهار کارخانه بزرگ بستهبندی عسل در شهرک صنعتی خوانسار در حال ساخت است که پیشبینی میشود در سال ۹۳ به بهرهبرداری برسد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان افزود: بستهبندی عسل در این منطقه ظرفیت خوبی برای توسعه خوشهای دارد و اگر این امر صورت گیرد در بازه زمانی چهار تا پنج سال ظرفیت تولید و اشتغال منطقه گسترش مییابد.
وی گفت: همچنین برای ارتقای کیفیت عسل پس از بستهبندی میتوان مراکز تحقیقاتی دانشگاهها، آزمایشگاههای استاندارد را به کارگاهها پیوند داد.
وی با اشاره به اینکه میزان تولید عسل کشور در حدود ۴۵هزار تن است، خاطرنشان کرد: فقط ۱۵ درصد این میزان عسل بستهبندی و بقیه به صورت فله عرضه میشود.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید