رییس اتحادیه زنبورداران کشور گفت: بخشنامه فنی درآمد ماده ۲۰ تامین اجتماعی باعث شد تا ۹۰ درصد زنبورداران از بیمه حمایتی دولت برخوردار نشوند.
رئیسی سرحدی درخصوص مشکلات مربوط به بیمه زنبورداران اظهار کرد: یکی از مهمترین مسائل زنبورداران بهرهمندی از بیمه تامین اجتماعی است و بعد از هدفمندی یارانهها قرار بود که هزار زنبوردار از محل درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها در کل کشور بیمه شوند که بسیار خوشحال کننده بود چرا که امنیت شغلی آنان را تضمین میکرد.
وی افزود: متاسفانه بخشنامه فنی درآمد ماده ۲۰ تامین اجتماعی باعث شد ۹۰ درصد زنبورداران از بیمه حمایتی دولت برخوردار نشوند و طبق این بخشنامه هر زنبوردار که قبل از سال ۸۸ به هر نحوی بیمه بوده است دیگر نمیتواند از مزایای بیمه استفاده کند که این امر ناامیدی زنبورداران را به دنبال داشت.
سرحدی تصریح کرد: بیمه، خسارت تلف شدن زنبور را به دلایل مختلف از جمله خشکسالی ، گرما، بیماری و غیره تقبل میکند ولی زمان آن بسیار طولانی است که مشکلات جدی را برای زنبورداران به وجود میآورد.
وی سپردن امور را به تشکلها در تسریع روند فعالیتها تاثیرگذار دانست و ابراز کرد: متاسفانه برخی از افراد به توانمندسازی تشکلها اعتقادی ندارند و بیشتر امور کمی را به آنان واگذار میکنند.
رییس اتحادیه زنبورداران کشور با بیان اینکه امروزه تشکلها خیلی از فعالیتها را به خوبی انجام میدهند اظهار کرد: بنابراین دولت باید بعضی از کارها را به این تشکلها واگذار کند، برای مثال تشکیل صندوق حمایت از زنبور عسل به همت زنبورداران و معاونت امور دام و شرکت مادر تخصصی بخش کشاورزی صورت گرفته است که نشان از توانمندی تشکلها است.