نبوینامقی، افزود: نیشابور با داشتن موقعیت خاص جغرافیایی، وجود رشته کوههای بینالود و استقرار دو ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد ملکه زنبور عسل و ۲۵۰ زنبورستان، به عنوان قطب پرورش این حشره مفید در خراسان رضوی محسوب میشود.
وی اظهار داشت: بارندگیهای مطلوب و بهموقع بهاری، شهد گلها و پوشش گیاهی مناسب از جمله عواملی است که سبب فعالیت چشمگیر زنبورهای عسل در سال جاری شده است.
رییس هیئت مدیره شرکت تعاونی زنبورداران شهرستان نیشابور نیز با اشاره به آغاز برداشت عسل بهاره تولیدی زنبورستانهای شهرستان گفت: از اوایل مرداد ماه تا کنون ۵۰ هزار کیلو عسل بهاره برداشت شده و پیشبینی میشود جمع برداشت عسل بهاره و پاییزه سال جاری به ۱۰۰ هزار کیلوگرم برسد.
جعفری افزود: شرکت تعاونی زنبورداران نیشابور با بیش از ۳۰۰ عضو فعال و بیش از ۲۰۰۰۰ کلنی زنبور عسل، در راستای هدایت، ساماندهی و پشتیبانیهای لازم از تولیدکنندگان عسل شهرستان، با هدف افزایش کمی و کیفی عسل تولیدی فعالیتهای مطلوب و موثری بهعمل آورده است.
وی تأکید کرد: این شرکت آمادگی دارد تا در صورت تمایل اعضا و تولیدکنندگان، با انجام آزمایشهای فنی لازم، پس از اطمینان و درج مهر سلامت بر روی عسلهای تولیدی، نسبت به ارائه و عرضه به مصرفکنندگان اقدام کند.
وی به مصرفکنندگان عسل توصیه کرد: از خرید عسلهای ارائه شده توسط افراد دورهگرد که به هیچ وجه مورد تایید شرکت تعاونی زنبورداران نیست خودداری کنند.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید