مدیر جهاد کشاورزی فریدونشهر گفت: شهرستان فریدونشهر به دلیل تنوع گیاهی و وجود گونههای گیاهی دارویی و قالب بودن اراضی کشاورزی ارگانیک و پذیرش زنبورداران از سایر نقاط کشور ظرفیت تولید عسل طبیعی تا ۶۰۰ تن در سال را دارد.
کریمی با بیان اینکه فریدونشهر دارای مراتع کوهستانی و با پوشش گیاهی متنوع و گیاهان مختلف است، اظهار کرد: فریدونشهر یکی از مکانهای متنوع برای پرورش زنبور عسل است.
وی با بیان اینکه ۱۳۵ هزار هکتار جنگل در فریدونشهر داریم، افزود: ۲۲ هزار هکتار مزارع و کشتزار گیاهان برای رشد و تکثیر زنبور عسل در فصول بهار و تابستان در این شهرستان فراهم است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونشهر با بیان اینکه فریدونشهر یکی از مکانهای پذیرش زنبورهای مهاجر نیز محسوب میشود، تصریح کرد: شهرستان فریدونشهر ۱۷ هزار کلنی زنبور عسل دارد که ۱۶ هزار کلونی آن مدرن و یک هزار کلونی بومی است.
وی ادامه داد: پرورش زنبور عسل و نیز کلنی، بومی خاص فریدونشهر است که در دهستان پشت کوه این شهرستان مستقر است.
کریمی گفت: تعداد بسیاری زنبورداران شهرستانهای مختلف و حتی کشور به عنوان نمونه از استان فارس برای تولید و پرورش زنبور عسل در فصول بهار و تابستان کلنیهای خود را به این شهرستان میآورند.
وی ادامه داد: ظرفیت زنبورپذیری فریدونشهر بر اساس اعلام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان حدود ۶۰ هزار کلنی زنبور عسل برآورد شده است که با برآورد زنبور عسل شهرستانها رقم به بالاتر هم میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونشهر افزود: میزان تولید عسل شهرستان فریدونشهر تا ظرفیت ۶۰۰ تن در سال است که حدود ۱۶۰ تن مربوط به شهرستان و بقیه مربوط به زنبورداران مهاجر است.
وی تاکید کرد: عسل تولیدی شهرستان فریدونشهر به دلیل تنوع گیاهی و وجود گونههای گیاهی دارویی و قالب بودن اراضی کشاورزی ارگانیک و بودن گیاهان مرتعی در این شهرستان و عدم استفاده از هیچ کود و سمی در مراتع بسیار مفید و طبیعی است.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید