مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > استان‌ها > خوانسار پایتخت عسل کشور

خوانسار پایتخت عسل کشور

فرماندار خوانسار گفت: شهرستان خوانسار رتبه دوم تولید عسل را بعد از شهر نجف آباد دارد و سال گذشته نزدیک به ۷۶ هزار تن عسل در این شهرستان تولید شده است.

پور‌احمدی اضافه کرد: بیشتر مردم کشور خوانسار را با عسل معروف«گون» می‌شناسند و این در حالی است این شهرستان رتبه دوم عسل را بعد از شهر نجف آباد دارا است.

وی عسل خوانسار را از نظر کیفی حائز رتبه نخست دانست و گفت: این شهرستان حدود ۵۰ هزار کلنی زنبور عسل دارد که به دلایل خشکسالی‌های اخیر کاهش داشته است.

پور‌احمدی تولد عسل امسال خوانسار را ۶ تن دانست و اضافه کرد: سال گذشته نزدیک به ۷۶ هزار تن عسل در این شهرستان تولید شده و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن نیز به کشورهای هم‌جوار صادر شده است.

وی خوانسار را پایگاه مبادلات شمال و جنوب کشور دانست و تصریح کرد: جاده‌های مواصلاتی جدید از تهران به سمت محور اصلی خوانسار  توسعه پیدا می‌کند.