رئیس دانشگاه پیامنور خوانسار گفت: تا یک سال آینده پژوهشکده فرآوردههای زنبور عسل و گیاهان دارویی در دانشگاه پیام نور خوانسار راهاندازی میشود.
موسوی در مورد راهاندازی پژوهشکده فرآوردههای زنبور عسل و گیاهان دارویی اظهار کرد: این پژوهشکده در زمینی بالغ بر ۵۵ هکتار که توسط مسئولان شهرستان و استانداری اصفهان واگذار شده، راهاندازی میشود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان خوانسار در ایران قطب تولید عسل و بستهبندی است، تصریح کرد: به همین منظور در صدد ایجاد پژوهشکدهای زیر نظر وزارت علوم بوده تا بتوان به صورت علمی طرحهای پژوهشی در زمینه زنبور عسل و فرآوردههای تولیدی آن و گیاهان دارویی را به سرانجام برسانیم.
رئیس دانشگاه پیام نور خوانسار ادامه داد: در سطح کشور و در مناطق گوناگون تولید عسل بسیاری داریم که نیاز به ساماندهی است.
وی اضافه کرد: یکی از مواردی که در مورد عسل تولیدی در کشور با وجود برخی از آزمایشگاهها مغفول مانده، تعیین میزان ساکاروز موجود در عسل هست که در واقع نشاندهنده طبیعی و خالص بودن عسل است.
کافی موسوی که داشتن استاندارد عسل را یکی از نکات مهم در صادرات و مصرف داخل دانست و بیان کرد: زمانی که تولید کنندهها مجبور به دریافت استاندارد از طریق پژوهشکده باشند، به میزان صادرات این محصول کمک بزرگی میکند.
وی افزود: نوع گیاه مصرفی توسط زنبور عسل نیز یکی از نکاتی است که در میزان شفابخشی و درمان این ماده غذایی موثر بوده به همین منظور در کنار راهاندازی پژوهشکده فرآوردههای زنبور عسل، گیاهان دارویی را نیز گنجانده تا با پژوهش و اصلاح ژنتیک گیاهان به تولید بهتر این محصول کمک کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور خوانسار تاکید کرد: کار اصلاح ژنتیک نه تنها در مورد گیاهان دارویی بلکه در مورد نژاد زنبورهای ایرانی نیز این کار انجام و میزان تولید عسل را بالا ببریم.
وی گفت: اکنون با دعوت از اعضای هیئتهای علمی دانشگاههای پیام نور کشور سعی در جذب تشکیل اعضای این پژوهشکده داریم.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید