عسل تولیدی چهارمحال و بختیاری به جهت رطوبت کم، تنوع پوشش گیاهی و خاصیت دارویی که دارد از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است، بهطوری که برآورد میشود امسال یکهزار و ۲۰۰ تن از این محصول صادر شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اعلام این مطلب گفت: این استان با شرایط آب و هوایی، پوشش گیاهی مناسب مرتعی و زراعی و وجود بیش از ۴۶ هزار هکتار باغ و ۴۰۰ گونه گیاه دارویی از یکهزار و ۴۰۰ گونه گیاهی موجود زمینه مناسبی برای پرورش زنبورعسل و تولید کیفی عسل دارد.
هیبتیان افزود: در حال حاضر بیش از ۱۷۰ هزار کندوی عسل توسط یکهزار و ۴۰۰ نفر در استان پرورش داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۱۰۰ هزار کندوی مهاجر از استانهای خوزستان، فارس، اصفهان، بوشهر، هرمزگان و یزد به مدت پنج ماه در استان مستقر میشوند و به تولید شهد، موم، گرده و عسل و از همه مهمتر به گردهافشانی کمک میکند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: توسعه باغها از ۴۶ هزار هکتار به ۲۰۰ هزار هکتار پیشبینی شده که این مسئله توسعه زنبورداری را ضروری کرده است، زیرا بهمنظور گردهافشانی به ازای هر هکتار باغ وجود حداقل پنج کندوی زنبورعسل الزامی است.
هیبتیان تصریح کرد: برآورد میشود عسل امسال در استان بیش از یکهزار و ۷۰۰ تن باشد که نسبت به سال گذشته ۷۰۰ تن افزایش تولید خواهد داشت.
وی یادآور شد: عسل تولیدی چهارمحال و بختیاری به جهت رطوبت کم هوا، تنوع پوشش گیاهی و خاصیت دارویی که دارد از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است، بهطوری که برآورد میشود امسال یکهزار و ۲۰۰ تن از این محصول صادر شود.
هیبتیان در پایان تأکید کرد: پرورش زنبورعسل بهعنوان یکی از طرحهای زودبازده و با حداقل سرمایهگذاری (۱۵۰ میلیون ریال به ازای هر شخص) میتواند زمینه اشتغال دانشیافتهها و علاقمندان بخش کشاورزی را فراهم کند.