رئیس جهاد کشاورزی دشتستان از صادرات عسل دشتستان به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد.
قیصری اظهار داشت: کشاورزی در شهرستان دشتستان جایگاه خاصی دارد و بخش عظیمی از مردم استان به مشاغل کشاورزی اشتغال دارند.
وی افزود: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده، تقویت کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان این عرصه امری بسیار مهم و ارزشمند است.
رئیس جهاد کشاورزی دشتستان با تأکید بر لزوم تقویت زیرساختهای کشاورزی خاطرنشان کرد: در دولت نهم و دهم در راستای تقویت زیرساختهای کشاورزی اقدامات جدی و مؤثری انجام گرفته و در دشتستان نیز شاهد بهبود وضعیت کشاورزی هستیم.
قیصری با اشاره به اینکه دشتستان از مراکز مهم تولید عسل در کشور است تصریح کرد: عسل از تولیدات مهم و با ارزش کشاورزان و زنبورداران بومی و غیربومی دشتستان است و کیفیت این محصول در دشتستان بسیار مرغوب است.
وی از تولید سالانه ۱۱۰ تن عسل در شهرستان دشتستان خبر داد و گفت: بر اساس آمار موجود زنبورداران بومی و مهاجر سالانه ۱۱۰ تن عسل در این شهرستان تولید میکنند.
این مسئول اضافه کرد: دشتستان به لحاظ داشتن شرایط آب و هوایی و پوشش گیاهی مناسب یکی از مناطق مهم استان و کشور در زمینه زنبورداری و تولید ملکه بهحساب میآید.
قیصری ابراز داشت: هر ساله ۶۰ هزار کندوی مدرن زنبورداران مهاجر و ۱۳ هزار کندوی مدرن زنبورداران بومی و تعداد هشت ایستگاه تولید ملکه بخش خصوصی و دولتی در این شهرستان مستقر شده و به تولید عسل و ملکه میپردازند.
وی تصریح کرد: بیشترین پراکندگی زنبورداران و ایستگاههای تولید ملکه دشتستان در مناطق ارم، بوشکان و حومه برازجان استقرار دارند.
رئیس جهاد کشاورزی دشتستان از صادرات عسل دشتستان به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد و متذکر شد: بخش عمدهای از عسل تولیدی دشتستان به کشورهای عرب حوزه خلیج فارس صادر میشود و بخشی از عسل دشتستان نیز به مناطق مختلف کشور ارسال میشود.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید