مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر گفت: ایجاد صنایع تبدیلی عسل از نیازهای ضروری در این شهرستان است.
فولادی افزود: شهرستان نیر دارای پتانسیلهای بالا برای تولید عسل طبیعی بوده و در صورت احداث صنایع جانبی میتواند اولین قطب تولید عسل استان باشد.
وی گفت: با راهاندازی کارخانه و صنایع تبدیلی عسل میتوان تعداد زیادی از افراد بیکار را جذب این کارخانه کرد و زمینه ایجاد بازار رقابتی در بین استانها و کشورهای همسایه را فراهم کرد.
وی اظهار کرد: راهاندازی صنایع بستهبندی در این استان موازی با تبدیل عسل تولید شده به سایر فرآوردههای زنبور عسل است.
وی افزود: زمینه برای ایجاد زمینه فعالیت صنایعی که زهر زنبور عسل را گرفته و در صنعت داروسازی بکار گرفته شود نیز در این شهرستان فراهم است.
وی با اشاره به حضور زنبورداران در شهرستان نیر افزود: ۴۹ زنبوردار در قالب ۲۰ هزار و ۶۱۱ کلنی زنبور عسل با اخذ مجوز اسکان وارد شهرستان نیر شدهاند که پیشبینی میشود این رقم افزایش یابد.
او افزود: پارسال یک هزار و ۲۵۲ تن عسل در شهرستان نیر تولید شد که ۷۸ تن آن توسط زنبورداران بومی و مابقی توسط زنبورداران مهاجر از شهرستانهای تالش، آستارا، هیر و اردبیل تولید بود.
وی پیشبینی کرد امسال میزان تولید عسل در این شهرستان ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.
فولادی گفت: با هدف ارائه خدمات بهتر به زنبورداران به زودی تعاونی زنبورداران در شهرستان نیر تشکیل خواهد شد.
شهرستان نیر در ۳۵ کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد. در استان اردبیل سالانه حدود شش هزار تن عسل تولید می شود ، در این استان بیش ازشش هزار و ۵۰۰ نفر به طور مستقبم و غیر مستقیم در تولید عسل فعالیت دارند. در استان همچنین ۲۰۴ هزار و ۱۷۹ کندوی مدرن و شش هزار و ۸۴۵ کندوی بومی و سنتی موجود می باشد.