مریم طایفه سلطانخانی مدیریت زنبور.نت کارشناس پرورش زنبور عسل
Send
زنبور.نت > اخبار > استان‌ها > عدم وجود کارشناسان لازم از مشکلات زنبورداران شهرضا

عدم وجود کارشناسان لازم از مشکلات زنبورداران شهرضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا گفت: در سال ۹۲ زنبورداران شهرستان شهرضا با داشتن بیش از ۶۸ هزار و ۷۰۰ کلنی زنبور و با وجود استمرار خشکسالی بیش از ۲۰۰ تن عسل تولید کرده‌اند.

تاکی اظهار کرد: در شهرستان شهرضا بیش از ۳۰۰ خانوار به شغل زنبورداری اشتغال دارند که با ۶۷۰۰۰ کلنی زنبور عسل از نظر کمیت رتبه دوم و از نظر کیفیت رتبه اول تولید عسل مرغوب را دار است.

وی افزود: حمایت بیشتر دولت و تقویت تشکل‌های زنبورداری استان و شهرستان‌، تخصیص اعتبارات، خدمات دارویی و تأمین شکر مورد نیاز این گروه تولید کننده از عوامل موفقیت زنبورداران است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا تصریح کرد: ظرفیت پرورش زنبور عسل و تعداد زیاد زنبورداران، نیازمند یک واحد آزمایشگاه بود که با همکاری مدیریت استان و خودیاری مردمی آزمایشگاه  کنترل عسل توسط شرکت تعاونی زنبورداران شهرضا به بهره‌برداری رسید.

وی گفت: این آزمایشگاه برای کنترل کیفی، درجه‌بندی عسل و برای تعیین نرخ کمک زیادی به زنبورداران و مصرف کنندگان عسل می‌کند.

تاکی با اشاره به عدم توانایی بیشتر اعضای شرکت تعاونی جهت افزایش سرمایه به منظور وسعت فعالیت‌های شرکت، تصریح کرد: زنبورداران با مشکلاتی مانند عدم حمایت‌های مطلوب بیمه‌ای، عدم ارائه تسهیلات بلند مدت با کارمزد کم به زنبورداران به منظور افزایش سرمایه و تامین نهاده‌ها در جهت افزایش میزان تولید عسل رو‌به‌رو هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با اشاره به استمرار خشکسالی‌های اخیر در شهرستان و استان‌های همجوار، خاطرنشان کرد: گرانی نهاده‌های مورد نیاز زنبورداران، افزایش قیمت داروهای مورد نیاز و کمبود آن در بازار و عدم وجود کارشناسی لازم و مؤثر در تعیین و تثبیت قیمت عسل زنبورداران هنگام عرضه از دیگر مشکلات زنبورداران شهرستان است.