مدیرجهاد کشاورزی زرندیه گفت: بدلیل خشکسالی و کاهش بارشهای بهاری، زنبورداران بومی رغبتی برای کوچ فصلی به مناطق ییلاقی این شهرستان ندارند.
بیگلو افزود: بخش خرقان زرندیه با توجه به شرایط کوهستانی مهمترین منطقه ییلاقی این شهرستان است و در گذشته مکان مناسبی برای کوچ زنبورداران بومی و دیگر مناطق کشور بود.
وی بیان کرد: خشکسالی دارای اثر تخریبی مستقیم بر مراتع و طبیعت بوده که تأثیر منفی بر فعالیت های پرورش دام، طیور و زنبور عسل دارد و پرورش زنبور عسل وابسته به طبیعت بوده و با خشکسالی به شدت تهدید میشود.
مدیرجهاد کشاورزی زرندیه گفت: کوچ فصلی زنبورداران از نقاط گرمسیری به مناطق ییلاقی هم اکنون توسط بخش کمی از زنبورداران به منطقه خرقان این شهرستان آغاز شده است.
وی ادامه داد: در گذشته هر سال همزمان با مساعد شدن شرایط جوی و رویش گل و گیاهان مختلف، مهاجرت کلنی های زنبور عسل توسط زنبورداران بومی و دیگر شهرهای شمال کشور و استان تهران به مناطق ییلاقی خرقان این شهرستان انجام میشد.
وی اظهارکرد: زنبورداران بومی این شهرستان که در ماه های سرد سال کندوهای خود را به شهرهای جنوبی کشور برده بودند در این فصل از سال زنبورها را به مناطق ییلاقی بر میگردانند. ۵۴ زنبوردار در شهرستان زرندیه با حدود پنج هزار کندو در تولید عسل فعالیت دارند.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید