مدیر جهاد کشاورزی فارسان گفت: عملکرد زنبورداران در زمینه ارتقای کیفیت عسل تولیدی بسیار تعیینکننده است.
سام مردانی ظهار داشت: ترویج فرهنگ زنبورداری، ارتقای سطح دانش زنبورداران، افزایش تولید، مبارزه با بیماریها و آفات زنبورعسل، چگونگی تغذیه زنبورداران و به طور کلی آشنایی با اصول پرورش زنبور عسل از مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است.
وی با اشاره به نحوه استقرار کندوهای زنبور عسل در منطقه مورد نظر گفت: بهترین روش استقرار کندوها در یک مزرعه و یا باغ به نحوی باشد که زنبورها بتوانند به طور یکنواخت کل آن منطقه را زیرپوشش چرای خود قرار دهند.
مردانی خاطرنشان کرد: بهترین زمان استقرار کندوها زمانی است که ۱۰ تا ۲۰ درصد گلهای باغ یا مزرعه کاملاً باز شدهاند.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان فارسان با اشاره به فواید گردهافشانی و فعالیت زنبورداران در مزارع کشاورزی گفت: بر همین اساس فعالیت در حوزه اراضی کشاورزی سبب افزایش تولید و باروری مناسب درختان میشود.
وی به ضرورت اصلاح نژاد زنبورها و برگزاری دورههای آموزشی تاکید و ادامه داد: با آسیبشناسی وضعیت موجود میتوانیم یک راهبرد صحیح و درست را در برطرف کردن برخی معضلات و مشکلات صنعت زنبورداری تدارک ببینیم.
مردانی عملکرد زنبورداران در زمینه ارتقای کیفیت عسل تولیدی را بسیار تعیینکننده دانست و گفت: برهمین اساس لازم است تمام زنبورداران از حداکثر میزان مجاز استفاده از شکر در زمینه تولید عسل اطلاع کافی داشته باشند و در مراحل مختلف کار به این امر توجه کافی کنند تا محصول تولیدشده کیفیت خود را از دست ندهد.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان فارسان تصریح کرد: اگر میزان شکر مصرفی در زمان تولید عسل بیشتر از حد مجاز باشد، ممکن است عسل از حالت طبیعیبودن فاصله بگیرد و کیفیت موردنظر را نداشته باشد، این در حالی ست که توجه کافی به میزان استفاده از شکر از این امر جلوگیری میکند.
وی یادآور شد: تا حد ممکن لازم است محصولات کشاورزی با استفاده از مواد طبیعی و در شرایط کاملاً طبیعی تولید شوند و از به وجود آمدن شرایط غیرطبیعی در این زمینه جلوگیری شود.
مردانی خاطرنشان کرد: در طی دوره آموزشی فراگیران از یکی از زنبورستانهای شهرستان به ظرفیت یک هزار و ۲۰۰ کلنی بازدید و در پایان برای تمام فراگیران گواهینامه مهارت فنی صادر میشود.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید