معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: استان بوشهر به سبب شرائط آب و هوایی مناسب در فصول پاییز و زمستان پذیرای ۵۰۰ زنبوردار بومی و مهاجر با ۱۲۰ هزار کندوی عسل است.
قطبی در نشست با مسئولان جهاد کشاورزی دشتستان با بیان اینکه مناطق تولید کنار در استان بوشهر محیط مناسبی برای تولید عسل و پرورش زنبور است اظهار کرد: استان بوشهر با داشتن حدود ۵۰هزار هکتار جنگل طبیعی کنار به شکل خودرو بستر مناسبی برای تولید عسل کنار یا عسل سدر در کشور را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه زنبورداران از اوائل پاییز پرورش زنبور عسل و تولید عسل در استان بوشهر آغاز میکنند تصریح کرد: استان بوشهر از شهریورماه تاکنون بصورت بی سابقه پذیرای بیش از ۵۰۰ زنبوردار بومی و مهاجر با بیش از ۱۲۰هزار کندو از استانهای مختلف برای تولید عسل کنار بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: این زنبورداران که از استانهای اصفهان، فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد هستند در اواخر شهریورماه بعد از شکوفهدهی درخت کنار بهمراه زنبورداران بومی و ارداستان شدهاند.
قطبی از تولید بیش از ۳۰۰ تن عسل کنار در ۳ ماه گذشته خبرداد و گفت: این تولیدات علاوه بر تامین نیاز استان بوشهر به استانهای همجوارو بزرگ کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
وی کیفیت عسل از شکوفههای کنار را برشمرد و گفت: عسل کنار که مختص مناطق جنوبی و گرم کشور است خواص دارویی با داشتن عطر، طعم و کیفیت بازارپسندی زیادی دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به پراکندگی زنبورداران در استان بوشهر تصریح کرد: بیشترین تراکم زنبورداران درمناطق کوهستانی و دشت شهرستانهای دشتستان، تنگستان،جم و دشتی است.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید