پیرایرانی تنوع تولید محصولات زیرمجموعه عسل نظیر ژل رویال و زهر زنبور عسل را نیز یادآور شد
گفت: یکی دیگر از ضعفهای زنبورداری ما نبود آموزشها و آگاهی زنبورداران به مسایل کاریشان است به طوری که ما میتوانیم با توجه به موقعیت کشورمان با مهاجرت دادن کندوها در طول سال عسل خالص و طبیعی پرورش دهیم.
وی در ادامه بیان کرد: تبدیل کندوهای بومی به مدرن کار ارزشمندی است اما اگر با آموزش همراه نباشد مشکلات و معضلات مختلفی را به دنبال میآورد.
پیرایرانی یکی از راههای اشتغال با کمترین هزینه را تولید عسل اعلام کرد و ادامه داد: معاونت دام جهاد کشاورزی استان برنامه مناسبی برای توسعه کندو و عسل ندارد و از حوزه آموزش نیز غفلت کرده است در حالی که میتوانیم با استفاده از ظرفیت کارشناسان برخی از کمبودها و کسریها در تولید عسل را برطرف کنیم.
وی به تلف شدن ۵۰ درصد کندوها و زنبورها در فصل زمستان اشاره کرد و گفت: این برای منطقه و مسئولان یک فاجعه است که ۵۰ درصد کندوهای زنبور در زمستان از بین برود.
این مسئول عسل را یکی از غذاهای زنده و توصیه شده برای مصرف روزانه و سر سفره گذاشتن در هر وعده غذایی اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه زنبور برای تولید عسل زحمت فراوانی میکشد و این نعمت خدادادی خاصیت بسیار فراوانی دارد، شایسته است با رعایت نقاط بهداشتی و نظارتهای استاندارد از هرگونه تولید عسل تقلبی جلوگیری شده و به جای آن عسل ناب تحویل مردم شود.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید